Konference

Liveproduktion

Hvad er en liveproduktion?

Liveproduktioner kan være alt fra en enkelt person foran et kamera eller mikrofon – til en stor konference med adskillige værter, talere, paneldebatter mm.

Fælles for liveproduktioner er, at de filmes, klippes (billede), mixes (lyd) og streames (sendes), mens de foregår. Ganske som du kender det fra liveshows i fjernsynet.

Eftersom vi streamer og optager det færdige produkt med det samme, kan du modtage den færdige optagelse umiddelbart efter dit event. Det gør at du hurtigt kan lægge den på jeres hjemmeside, sende den til kunder, partnere, publikum eller hvem I ønsker.

Hvordan er processen?

En succesfuld liveproduktion kræver forberedelse!

Derfor starter vi altid med en gennemgang af programmet sammen med jer, så vi kan afsætte det nødvendige antal kameraer, mikrofoner, lys og personale. Vi klarlægger også jeres brug af skærme, præsentationer og andet grafisk materiale, som skal vises undervejs.

Hvis I gerne vil have storskærme i lokalet eller i tilstødende områder, kigger vi også på det i planlægningsfasen.

Vi er yderst fleksible når vi arbejder, men jo færre overraskelser der er undervejs, jo bedre bliver det færdige produkt.

Hvis det er nødvendigt, tager vi ud og kigger på stedet, vi skal arbejde.

Herefter starter vi tilrettelæggelsen af produktionen, hvor vi sørger for det nødvendige udstyr, personale, opsætning, internetforbindelser mm.

Når alt er på plads, gennemfører vi naturligvis en grundig test, så vi er sikre på, at vi kan starte til tiden med et flot produkt.

Lidt om udstyr og teknik!

Det ligger os på hjerte, at du skal have ro til at koncentrere dig om dit event. Vi tager os af det tekniske.

På kamerasiden kan vi anvende flere muligheder: Fotografbemandet kamera, fjernstyret kamera, mobilt kamera og drone. De forskellige løsninger har en række fordele og ulemper, som vi gennemgår i fællesskab. Som udgangspunkt forsøger vi altid at finde en bedste balance mellem kvalitet og økonomi.

Alle vores kameraer er af høj professionel kvalitet, hvilket gør at du får et flot resultat.

Vi klipper billedet med det samme på en af vores switchere (et redigeringsbord), hvor vi ofte arbejder i HD – men vi kan også arbejde i 4K hvis I ønsker det.

På lydsiden har vi mange forskellige trådløse og kablede mikrofoner. Når vi gennemgår jeres program i planlægningsfasen, sørger vi for at I får det rigtige udstyr.

Lyden bliver mixet på stedet, hvor vi råder over alt fra små simple mixere til komplette lydsystemer, hvor vi også opsætter højtalere og leverer lyd både på stedet og ud. Vi afsætter ikke flere ressourcer end der er brug for, så du får den bedste løsning i forhold til kvalitet og økonomi.

Billede og lyd på stedet

Vi har mulighed for at levere vores optagelser live til storskærme på stedet og i tilstødende lokaler, ligesom vi kan levere grafisk materiale (f.eks. Powerpoint, film mm.) til projektorer og storskærme.

Tilsvarende kan vi levere lyden på stedet, både i form af signal og opsætning af højtalere mm.

Typiske liveproduktioner

Konferencer

Store som små konferencer, uddannelse & workshops, præsentationer & taler, udstillinger & kongresser, årsmøder, kurser, undervisning mm.

Møder

Salgsmøder & produktmøder/fremvisninger, generalforsamlinger, politiske møder & redegørelser, virksomhedsmøder, gennemgang af målsætninger & visioner mm.

Undervisning & uddannelse

Undervisning & uddannelse, præsentationer, kurser, efteruddannelser, onlineundervisning til andre lande, international uddannelse for virksomheder mm.

Events

Sport, opvisninger, lanceringer, messer, udstillinger, fremvisninger, stand up, auktioner, shows, forestillinger, kirkelige begivenheder mm.

Hvad er livestreaming?

Streaming

Streaming betyder i alt sin enkelthed at sende eller modtage data (billede og lyd) over et computernetværk i en stabil og kontinuerlig strøm.

Særligt stabilitet er vigtig for os, så dine brugere får en god oplevelse under dit event. Allerede under planlægningen, er vi optaget af hvordan vi sikrer kvaliteten af dit signal. Herunder kigger vi altid på hvordan vi kan sikre signalet i tilfælde af udfald.

Vi aftaler i fællesskab hvilke kanaler, der er mest egnede for netop dit event.

Efterproduktion

Vi anbefaler, at du udnytter det materiale, vi optager til fulde. Således at du efterfølgende kan lave korte film til brug på sociale medier, på hjemmesider, udsendelse i nyhedsbreve mm. Det kan også være sammendrag af væsentlige områder mm.

Vi kan efterredigere korte sammenklippede indslag, højdepunkter fra begivenheden, særligt vigtige områder osv., naturligvis i samarbejde med dig, så det bliver det helt rigtige indhold.