Podcast

Podcasts er blevet en yderst populær kommunikationskanal, som tilbyder en unik og levende formidling, der fanger lytterens opmærksomhed. Uanset om du ønsker at skabe intime familiesamtaler, dybdegående interviews, dokumentere live-events eller indtale særligt materiale, er vi her for at understøtte dig.

Vores studie tilbyder en bred vifte af tjenester, fra ubemandede studieleje til komplet produktionsassistance, således at dit budskab kan leveres med professionel lydkvalitet. Vi forstår vigtigheden af klart og engagerende indhold, og vores ekspertise sikrer, at dit projekt bliver en succes.

Lydproduktion i vores Podcast-studie

Podcast

Podcasts er med rette blevet en meget populær formidlingsform, som er levende, lette at lytte til overalt og en god måde, at få dit budskab ud til lytteren.

Du kan lave enkelte afsnit eller flere sæsoner og du vælger selv, om du vil være alene eller med gæster. Det kan også være, at du vil have en vært med.

Der er mange muligheder med podcast og vi understøtter dem alle. Lige fra at du lejer studiet ubemandet, – til at vi står for hele produktionen.

Lyd til dit event

Hvis du skal gennemføre en konference, undervisning, kursus, fremvisning eller andet live-event, har du brug for fleksibel, tydelig og professionel lyd til dit publikum.

Vi støtter med alt det du behøver. Mikrofoner, mix af lyd, højtalere og alt det du behøver for at kunne gennemføre dit event. Læs også mere under “Live” her på hjemmesiden. Vi kan nemlig også både optage dit event og streame det samtidigt.

Interview

Et interview kan både gennemføres som et videointerview eller som lyd alene.

Lydinterviews er egnet til hjemmesider, lydblogs, nyhedsbreve eller anden form for formidling.

Familiesnak

Familiesnak er en mulighed for, at du og din familie eller venner kommer i studiet og snakker sammen.

Det kan være en fri snak, eller en snak om et eller flere emner. Optagelserne kan gemmes som et sjovt minde eller bruges som gaver. For nogle er det en tilbagevendende begivenhed, som følger familiens udvikling.

Indtaling af materiale

Indtaling af bøger, undervisningsmateriale, auditive vejledninger og meget mere kan gennemføres i studiet.

Hvad kan vi tilbyde dig i vores studie?

God akustik

Akustikken er afgørende for en rolig, tilstedeværende og professionel lyd. God akustik gør behovet for efterredigering mindre, hvilket nedsætter omkostningerne til din lydproduktion.

Leje af studie eller færdig produktion

Hvis du selv ønsker at stå for optagelse og redigering, kan du leje studiet med det udstyr, du behøver. Du kan naturligvis tage dine gæster med og vi har udstyr til at du kan streame din produktion live og tage imod gæster via telefon eller online. Vi kan naturligvis også stå for hele produktion – eller en løsning i midten. Kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder.

Professionelt udstyr

Gode mikrofoner og støjsvagt udstyr giver en bedre og mere fyldig lyd. Det gør din produktion mere behagelig og nærværende at lytte til. Redigeringen bliver lettere og dermed kan du nedsætte omkostningerne til efterbearbejdning, ligesom du kan få din produktion hurtigere online.

Støtte og hjælp

Hvis det er udfordrende for dig at lave et manuskript eller sidde foran mikrofonen, kan vi støtte dig under processen. Vi samarbejder med gode journalister og Tue er uddannet coach og terapeut. Dermed kan vi hjælpe dig både fagligt og personligt.

Hør en af vores egne interne produktioner

Centreringsøvelse til onlinekursus om angst

Episoden er indtalt i vores eget studie.
Det er anden øvelse i en række af øvelser.

Lyt til afsnittet her:

Hos dig eller hos os?

Lyd hos os

Vores lydstudie ligger i skønne lokaler i Søborg ved Købehavn.

Her har vi mulighed for at lave små- og mellemstore lydproduktioner i professionelle omgivelser.

Fordele ved at producere hos os:

Lavere produktionsomkostninger, da vi ikke har udgifter til ned- og udpakning og transport.

Gode akustiske forhold, der gør redigeringen lettere og lydkvaliteten bedre.

Gode arbejdsbetingelser i forhold til forberedelse, plads, bespisning mm.

Lyd hos dig

Vi rejser gerne til dig eller dertil hvor du ønsker at vi optager din produktion.

Det kan både være i ind- og udland.
Vi kan også leje de nødvendige faciliteter.

Fordele ved at producere hos dig:

Velkendte omgivelser, som kan være med til at skabe tryghed under optagelserne.

Kortere transporttid for dig og dine gæster.

Mulighed for at gennemføre optagelserne i det miljø de omhandler, hvilket giver naturlige og autentiske lyde i baggrunden.